PROINT - Consultancy & Business development
+31 475582815
info@proint.nl

WordPress Website

Project Description

Websites
Een bedrijfswebsite die aan de meest actuele normen voldoet, is tegenwoordig een absolute must! PROINT ontwerpt, implementeert en onderhoudt WordPress/CMS websites.

Wordpress als CMS website
30% (en groeiende) van alle websites in de wereld zijn gebaseerd op WordPress; een Content Management Systeem (CMS). De content (inhoud) wordt opgeslagen in een database; online, op de servers van de ISP (Internet Service Provider). Hierdoor kan de gebruiker op relatief eenvoudige wijze, overal ter wereld, de inhoud wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar (veel) technische kennis voor vereist is. De WordPress software is ‘open source’ waardoor er een grote en enthousiaste gebruikers- en ontwikkelaars community is ontstaan. Met grote regelmaat worden updates beschikbaar gesteld voor het verbeteren en/of toevoegen van functionaliteit en het verhogen van de veiligheid/stabiliteit.

WordPress werkt met zogenaamde thema’s. Een thema definieert de vorm (ontwerp mogelijkheden) en functionaliteit (standaard functionaliteiten) van de website. Daarnaast worden Plugin’s gebruikt om bepaalde functionaliteit toevoegen, zoals het maken van backup’s, online-beveiliging, webwinkel faciliteiten, etc.

PROINT
Omdat de online-aanwezigheid steeds belangrijker wordt heeft PROINT/Frank Beckers enkele WordPress thema’s geselecteerd waarbij de modernste technieken gecombineerd worden met diverse business varianten en waarbij de integratie met ‘social media’ gegarandeerd is. Uiteraard zijn de websites ‘responsive’, d.w.z. dat schermindeling/layout automatisch wordt aangepast voor PC, laptop, tablet en/of smartphone. Ook het beheer van contacten (naam en e-mail gegevens) wordt via de website op professionele wijze automatisch geregeld. Het uitsturen van info-mails, persberichten e.d. wordt hierdoor niet alleen eenvoudig maar ook (in lijn met de huisstijl) gestandaardiseerd.

Van A tot Z
PROINT verzorgt, indien gewenst, het volledige traject. Van ontwerp en implementatie t/m het onderhoud van de WordPress website (inclusief de zogenaamde ‘story telling’, het opzetten van nieuws-/pers berichten en het versturen van bulkmails).

Project Details

Portfolio Image