PROINT - Consultancy & Business development
+31 475582815
info@proint.nl

Consultancy

Project Description

Advisering
Elementen zoals een veranderende afzetmarkt, economische omstandigheden of noodzakelijke innovatie zijn vaak aanleiding om na te denken over de organisatie (in de breedste zin van het woord) van een onderneming. PROINT helpt ondernemingen om weldoordacht en succesvol te expanderen (groei strategie) danwel te herstructureren (kleiner of anders).

Werkwijze
De aanpak van PROINT is (vaak) gebaseerd op het zogenaamde blauwdruk-denken volgens De Caluw├ę en het implementeren van strategie├źn volgens Kaplan. Dat wil onder andere zeggen dat wij werken volgens een rationeel model waarbij gestreefd wordt naar een maximale voorspelbaarheid van de uitkomst van de verandering. Eerst denken, dan besluiten en dan vervolgens consequent uitvoeren met behulp van de PDCA cyclus (plan-do-check-act).

Even een helpende hand
In elke onderneming, groot, middelgroot en zeker bij kleinere, komt het vaak voor dat er niet direct behoefte is aan een adviestraject maar gewoon aan een deskundige helpende hand of een doelgericht klein advies voor de meest uiteenlopende zaken. Ook daarvoor kunt u PROINT inschakelen.

Project Details

Portfolio Image